Sport games

Sport games

Sport games behoren tot een van de meest gespeelde spelletjes van over de hele wereld. Hoewel de kans klein is dat je net zo snel bent als Usain Bolt, of net zo balvaardig bent als Lionel Messi, zijn er genoeg spelletjes die jou in de huid laten kruipen van topatleten om digitaal minstens zo goed te zijn als je favoriete sterren.

Populaire sport games

Sport en spellen zijn al sinds jaar en dag onlosmakelijk met elkaar verbonden. De eerste PlayStation was nog maar net uit of we werden getrakteerd op enkele toffe voetbalspellen van FIFA en Pro Evolution Soccer. Tegenwoordig is vooral FIFA nauwelijks weg te slaan uit de diskruimte van onze consoles. Niet zo gek ook, want het is enorm leuk om te spelen.

Coole online sport spellen

Ook online zijn er genoeg toffe sport games te vinden. Buiten voetbal is ook atletiek erg populair, waarbij je vaak op je muis moet klikken totdat je een ons weegt om de snelste te zijn. Een andere populaire categorie sport spellen is het ietwat simpele maar o zo verslavende golfen. Je kunt ervoor kiezen om een regulier golfspelletje te kiezen, maar ook midgetgolfen is er in vele verschillende soorten en maten te spelen.

Spelletjes voor iedereen

Daarnaast staan er veel populaire sport games online die gebaseerd zijn op echte evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het EK of WK voetbal, de Olympische Zomer- en Winterspelen en ga zo maar door. Er is kortom voor iedereen wel een of meerdere sport spellen te vinden die hij of zij helemaal te gek vindt. Ga snel op zoek en ontdek jouw favoriet!

Terug naar overzicht