Race games

Race games

Vind je hoge snelheden super tof en doe je niets liever dan de hele dag in een auto zitten? Dan moet je natuurlijk wel fan zijn van race games. Lekker crossen, andere auto's rammen of juist heel veilig en secuur rijden? Het kan allemaal in race spellen.

Verschillende soorten race spellen

Eigenlijk is het onmogelijk dat er geen race game is waar je op dit moment zin in hebt. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten. Je kunt het heel serieus aanpakken door online rijlessen te nemen bijvoorbeeld. Zo word je misschien op het echte asfalt ook een stuk minder gevaarlijk. Ook is er competitief racen, zoals het rijden van rallycross, Monster Trucks of snelle Formule 1 wagens.

Andere interessante race spellen zijn de taxi spellen, waar je klanten zo snel én zorgvuldig mogelijk naar hun bestemming moet brengen. Dat zorgvuldige verdwijnt echter al snel wanneer je in tijdnood komt. Moet je echter niets hebben van regels of iets dergelijks, dan zijn crash spellen ideaal. Denk aan Burnout of Death Race, waarin de ene na de andere kapotte auto je om de oren vliegt.

Online race games spelen

Ben je klaar om het gevecht aan te gaan met anderen, dan is het tijd om de multiplayer van racespelletjes op te zoeken. In deze modus kun je het opnemen tegen andere racers van over de heel wereld. In veel online race games kun je proberen om tijden van andere racers te verbeteren, maar nog leuker is het natuurlijk om écht tegen elkaar op de baan te racen.

Hulp nodig bij het zoeken?

Wanneer een multiplayer modus beschikbaar is, vind je dit normaal gesproken terug op de menupagina van het race spel. Kun je het niet vinden of weet je niet zeker of er wel een multiplayer is? Vraag het dan even na op de website die de online race games aanbiedt.

Sneller zijn dan iedereen op de baan begint met een goede uitrusting. Check dus snel de webshop van Playseat.nl!

Playseat.nl

Terug naar overzicht