Puzzels

Puzzels

Puzzelspellen bestaan al sinds jaar en dag. Natuur heb je de goede oude klassiekers zoals sudoku, legpuzzels en de woordzoekers, maar tegenwoordig zijn er ook heel veel andere puzzel games online te vinden. Game247.nl vertelt welke puzzel spellen er zoal zijn.

Klassiek online puzzelen

Vroeger waren puzzels erg populair. In verschillende kranten en magazines vond je altijd wel een flinke hersenkraker in de vorm van een sudokupuzzel, woordzoeker of kruiswoord terug. Zo bleef je ook na het uitlezen van je krant of blad nog wel even bezig. Tegenwoordig is zijn deze puzzels een stukje minder interessant, maar gelukkig zijn deze puzzel spellen online te spelen. Niet alleen is online puzzelen hartstikke leuk, maar is het ook nog eens educatief.

Bij kruiswoorden wordt, naast zoekvaardigheden, ook je woordenschat op de proef gesteld. Weet je een woord niet direct, vraag dan het antwoord op en leer de betekenis ervan kennen. Hierdoor ben je de eerstvolgende woordzoeker te slim af wanneer hetzelfde wordt gevraagd wordt!

Modern puzzelen online

Natuurlijk bestaat online puzzelen niet alleen maar uit klassieke puzzels. Zo heb je ook volledig nieuwe spellen tot je beschikking die er vroeger nog niet waren. Denk maar eens aan Tetris, Mahjong en Candy Crush. Deze uitdagende spelletjes zijn er in verschillende vormen, soorten en moeilijkheden, waardoor er voor iedereen wel een geschikte game is.

Bekende puzzels met een twist

Bovendien zijn er veel spelletjes gebaseerd op bovenstaande titels, maar dan met een leuke twist en een andere naam. Denk bijvoorbeeld aan een speciale kersteditie van Mahjong, Tetris met kauwgomballetjes of Candy Crush maar dan niet met snoepjes. De mogelijkheden met puzzelen online zijn kortom eindeloos!

Wil je toch offline puzzels maken? Check dan de toffe puzzels van Qwebwinkel.nl!

Qwebwinkel.nl | Van t-shirt tot kalender, wij hebben het!

Terug naar overzicht